top of page
about-300x300.jpg
Witte duiven voor huwelijk of uitvaart

Het laten uitvliegen van witte postduiven is een mooie afsluiting na de huwelijksvoltrekking op het stadhuis in de kerk of elders. Maar ook voor andere gelegenheden kunnen onze witte duiven ingezet worden. Denk hierbij aan verjaardag, jubileum, maar ook een begrafenis, crematie of herdenking.

Het zijn (geringde) postduiven die NPO geregistreerd zijn en ook met wedvluchten meegaan. Ze hebben voldoende ervaring om hun weg terug naar huis te vinden. Je krijgt een instructie mee waarop je kan lezen hoe je de duiven het beste loslaat, dat kan uit de mand of uit je hand.

De duiven worden opgehaald op onze woonlocatie in Wemeldinge. Je neemt ze daar mee in een witte mand en je betaalt 50 euro voor een koppel en 50 borg voor de mand.
Zodra je de mand weer terug aflevert, ontvang je uiteraard de borg weer terug. Tegen meerkosten kunnen ze ook naar jou locatie worden gebracht.

De regio waar de bruidsduiven vliegen is Zeeland. Vanwege dierenwelzijn worden de duiven niet meegegeven indien er erg slecht weer (boven windkracht 6 en/of zwaar onweer en regen) wordt verwacht op de dag van de gelegenheid.

Er zijn verschillende manden beschikbaar, zo kan je een stijl kiezen die bij je past.

Reserveren kan tot een dag van tevoren!
bottom of page