Evenementen

Roofvogel demonstratie

Tijdens een demonstratie krijg je mooie vluchten te zien van uilen, oehoes, buizerds, valken, gieren, arenden en soms is zelfs de indrukwekkende condor erbij!
Het aantal vogels dat in een demo meedoet is onder andere afhankelijk van de beschikbare ruimte en gebeurt in overleg met de klant.
Tijdens de demo hoor je van alles over de vogels en hun gedrag, hun natuurlijke leefomgeving, verzorging en eventuele bedreigingen.

Deze demo is uniek doordat de vogels dichtbij en tussen het publiek komen! Er wordt samengewerkt met toeschouwers waardoor deze demo spannend is van het begin tot het eind.

Als je een demonstratie heb meegemaakt heb je wat geleerd, lol gehad en vast ook wat specaculaire foto's kunnen maken. 

Het doel van de demonstratie is het overbrengen van enthousiasme en respect voor dier en natuur.
Ruben kan dat als geen ander: de referenties zijn uitstekend!

Prijs 2020: € 395,- in Zeeland en € 495,-  buiten Zeeland (tot 1 uur reistijd)

Duur: circa 1 uur

Deelnemers: onbeperkt

Roofvogel workshops

Als je meedoet aan een workshop krijg je in een kleine groep (maximaal 10 deelnemers) de mogelijkheid om met verschillende vogels te werken. Je mag ze op de handschoen houden, van handschoen naar handschoen vliegen en er zijn vaak jonge vogels die gevoerd mogen worden.

De workshop is een educatief programma waar je op een actieve manier kennis opdoet over het gedrag van de vogels, wat ze eten, hoe ze jagen en hoe ze verzorgd worden.

Aan het eind krijg je een leuke gadget mee als herinnering.

 

De workshop kan afgesproken worden voor kinderen en volwassenen op externe locaties (bijvoorbeeld campings) of op onze locatie.

Prijs 2020: locatie Wemeldinge € 250,- /  externe locatie op aanvraag

Duur: circa 2,5 uur

Deelnemers: groep van maximaal 10

Mogelijkheden thuislocatie
 

Fotograferen. Wil je spectaculaire foto’s maken van jachtvogels zoals valken, havik, buizerds? Of durf je ook grotere vogels aan? Een arend, gier of oehoe? Voor groepen tot 10 personen kan je dit afspreken.

DemoXL. In de schoolvakanties zijn er soms langere demo's waarvoor je via de facebookpagina kan aanmelden. Voor groepen tot 20 personen kan je dit boeken of een plekje reserveren met losse aanmelding.

 

Uilennacht. In de wintertijd kan je meedoen aan de spannende “uilennacht”. Je kan dan met de uilen mee in het donker het veld in en zelf de vlucht beleven door ze naar je handschoen toe te laten vliegen. Kleine, middelgrote en héle grote uilen: het kan allemaal! Ook hier kan je via de fb pagina aanmelden zodra dit evenement open staat.

Bij alle mogelijkheden kan je rekenen op:

* ontvangst met koffie en wat lekkers

* boeiende uitleg over de vogels, voldoende ruimte voor je vragen

* pauze met hapje en drankje

* fotograferen en van dichtbij beleven van de vogels in hun vlucht

* actief meedoen

* zelf op de foto / afsluiting

Prijs: fotograferen € 35,- pp - demoXL € 17,50 pp - uilennacht € 25,- pp
Duur: dagdeel, meestal van 14.00 - 17.00 uur